Behandelingen

Microdermabrasie


Microdermabrasie is een manier van peelen door diamanten opzetstukjes die uw huid zacht polijsten. De bovenste fijne huidlaag wordt verwijderd door de dermabrasie, waardoor er een nieuwe gladde gezonde huid tevoorschijn komt.

60 minuten behandeltijd

Vitaliserend en weerstandverhogend

Caviar behandeling


Caviar repareert de huid, brengt langdurig meer vocht in de huid, regelt de celstofwisseling en verhoogt de weerstand van de huid, waardoor de huidstructuur aanmerkelijk verbeterd wordt. Op korte termijn heeft u een stralende teint, gladde huid en fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen. De Caviar behandeling is zeer geschikt voor de vochtarme huid en stimuleert de collageen aanmaak van de huid.


Caviar behandeling  is een intensieve behandeling. Na de oppervlakte- reiniging van uw huid wordt een reinigingsmasker aangebracht waardoor uw huid tot diep in de poriën gereinigd wordt. Uw huid is dan in staat om alle werkzame stoffen optimaal te absorberen. Aansluitend word een sterke concentratie van de Caviar Lifting serum in de huid gemasseerd.

60 minuten behandeltijd

Stralende teint en huidverbeterend

Stamcel behandeling (anti-aging)


Anti-rimpel-behandeling waarbij de celdeling word geactiveerd. Een innovatieve Anti-Aging formule waarbij de appelstamcellen worden gewonnen uit één van de oudste appelsoorten ter wereld. Deze bijzondere cellen beschermen en activeren de menselijke huidcellen. Ze stimuleren de vitaliteit van de volwassen stamcellen in de opperhuid en vertragen zo het verouderingsproces. Door de modernste technologieën toe te passen wordt de huid langdurig optimaal verzorgd, behoudt haar elasticiteit en straalt vitaliteit uit.

60 minuten behandeltijd

Anti-aging en verzorgend

Mini lift behandeling


Mini Lift is een cosmetische lift op basis van de totale Aloë Vera (Barbadensis) plant en andere natuurlijke en organische ingrediënten. Door  toepassing van de op elkaar afgestemde Mini Lift producten, vindt in zowel de opperhuid als in de diepere lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats, waarmee de micro circulatie wordt aangezet, een betere vochtcirculatie wordt verkregen en rimpelvermindering wordt bewerkstelligd.


  • Cosmetische face-lift en géén masker
  • Na de behandeling een duidelijk zichtbare en voelbare verbetering
  • Geschikt voor ieder huidtype en iedere leeftijd

60 minuten behandeltijd

90 minuten behandeltijd

Dermaroller Binella


Naarmate we ouder worden verliest de huid zijn stevigheid doordat de collageen een elastine in de huid afneemt. Hierdoor ontstaan rimpeltjes. Door invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, komen er vlekjes op de huid. Ook de tekenen van ouderdom kunnen zeer goed behandeld worden met de Dermaroller. De huid wordt steviger, gladder en gezonder.  Rimpels verminderen en fijne lijntjes verdwijnen.


Dermaroller therapie is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van micro-chirurgische naaldjes. De Dermaroller maakt duizenden microscopische kleine gaatjes in de huid waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuw collageen en elastine aan te maken. De gaatjes zorgen er tevens voor dat actieve ingrediënten die op de huid worden aangebracht beter in de huid doordringen en dus beter worden opgenomen.

60 minuten behandeltijd

Collageen-activerend en rimpelvermindering

Tantalizing Gold Shimmering Massage met Caviar


Deze bijzondere Massage Honing is speciaal bedoeld om een langdurig massageritueel te geven: de textuur glijdt zachtjes over de huid en transformeert in drie verschillende texturen.


Van een dikke honingachtige micro-emulsie, naar een zachte olieachtige gel naar uiteindelijk een melkachtige emulsie. Deze Massage Honing is verrijkt met caviar-extract, dat de huis zijdezacht maakt. Caviar-extract is rijk aan vitamines en spoorelementen. Deze ingrediënten intensiveren de processen in de huis en hebben een voedend effect.


Werkwijze: de Massage Honing aanbrengen op de droge huis en in masseren. Aan het einde van de massage wat water in de handen nemen en lichtjes vermengen met de Massage Honing. Daarna de ontstane emulsie afnemen.

60 minuten behandeltijd

Huidverbeterend en voedend

2019 © All Rights Reserved 

Schoonheidssalon Mijn Tijd