Over mij

Trudy


"Even een momentje voor jezelf bij Schoonheidssalon Mijn Tijd..."

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Minerva. Ik heb in deze leerzame periode als schoonheidsspecialiste zeer veel ervaring opgedaan op het gebied van huidtherapie, huidverzorging en het werken met diverse schoonheidsproducten.


Na meer dan 25 jaar ervaring op te hebben gedaan op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, huidtherapie en werken met diverse schoonheidsproducten, heb ik nu mijn eigen schoonheidssalon.


Het is dan ook mijn passie om mensen aan een gezonde huid te helpen om er zo goed mogelijk uit te zien en hierdoor lever ik graag een bijdrage aan uw uitstraling en welzijn!


Om mijn doelstellingen te bewerkstelligen heb ik als  uw schoonheidsspecialiste  dan ook gekozen voor kwaliteit en maak ik gebruik van de meest moderne huidtherapie apparatuur welke vandaag de dag beschikbaar zijn voor de verschillende soorten van huidverzorging.

Vanwege mijn jarenlange ervaring op het gebied van huidtherapie ben ik er dan ook van overtuigd dat huidverbetering binnen de mogelijkheden ligt door gebruik te maken van microdermabrasie en tripolaire radiofrequentie en ultrasone geluidsgolven voor de duolift.


Voor de meest intensieve, innovatieve en professionele schoonheidsbehandelingen en gezichtsbehandelingen kunt u in de schoonheidssalon Mijn Tijd terecht. Tijdens de huidtherapie en huidverbetering behandeling krijgt u tevens een vrijblijvend advies mee van uw schoonheidsspecialiste voor uw dagelijkse huidverzorging thuis, met de huidverzorgingsproducten welke speciaal geschikt zijn voor uw huidtype.


Schoonheidssalon Mijn Tijd werkt met de producten van Webecos, Novital en Dr Tadlea. U kunt deze producten ook in de schoonheidssalon kopen voor thuisgebruik.


Graag ontvang ik u in mijn schoonheidssalon. Voor meer informatie of een afspraak, klik hier

2019 © All Rights Reserved 

Schoonheidssalon Mijn Tijd