Mini lift behandeling

Rimpelvermindering en huidverbeterend

60 minuten of 90 minuten


Mini Lift is een cosmetische lift op basis van de totale Aloë Vera (Barbadensis) plant en andere natuurlijke en organische ingrediënten. Door  toepassing van de op elkaar afgestemde Mini Lift producten, vindt in zowel de opperhuid als in de diepere lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats, waarmee de micro circulatie wordt aangezet, een betere vochtcirculatie wordt verkregen en rimpelvermindering wordt bewerkstelligd.


  • Cosmetische face-lift en géén masker
  • Na de behandeling een duidelijk zichtbare en voelbare verbetering
  • Geschikt voor ieder huidtype en iedere leeftijd

Caviar behandeling

Stralende teint en huidverbeterend

60 minuten


Caviar repareert de huid, brengt langdurig meer vocht in de huid, regelt de celstofwisseling en verhoogt de weerstand van de huid, waardoor de huidstructuur aanmerkelijk verbeterd wordt. Op korte termijn heeft u een stralende teint, gladde huid en fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen. De Caviar behandeling is zeer geschikt voor de vochtarme huid en stimuleert de collageen aanmaak van de huid.


Caviar behandeling  is een intensieve behandeling. Na de oppervlakte- reiniging van uw huid wordt een reinigingsmasker aangebracht waardoor uw huid tot diep in de poriën gereinigd wordt. Uw huid is dan in staat om alle werkzame stoffen optimaal te absorberen. Aansluitend word een sterke concentratie van de Caviar Lifting serum in de huid gemasseerd.

Tantalizing Gold Shimmering Massage met Caviar

Huidverbeterend en voedend

60 minuten


Deze bijzondere Massage Honing is speciaal bedoeld om een langdurig massageritueel te geven: de textuur glijdt zachtjes over de huid en transformeert in drie verschillende texturen.


Van een dikke honingachtige micro-emulsie, naar een zachte olieachtige gel naar uiteindelijk een melkachtige emulsie. Deze Massage Honing is verrijkt met caviar-extract, dat de huis zijdezacht maakt. Caviar-extract is rijk aan vitamines en spoorelementen. Deze ingrediënten intensiveren de processen in de huis en hebben een voedend effect.


Werkwijze: de Massage Honing aanbrengen op de droge huis en in masseren. Aan het einde van de massage wat water in de handen nemen en lichtjes vermengen met de Massage Honing. Daarna de ontstane emulsie afnemen.