OVER MIJ


Met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, huidtherapie en werken met diverse schoonheidsproducten, werk ik nog altijd met veel plezier in mijn eigen schoonheidssalon.


Het is dan ook mijn passie om mensen aan een gezonde huid te helpen om er zo goed mogelijk uit te zien en hierdoor lever ik graag een bijdrage aan uw uitstraling en welzijn!


Om mijn doelstellingen te bewerkstelligen heb ik als uw schoonheidsspecialiste  dan ook gekozen voor kwaliteit en maak ik gebruik van de meest moderne huidtherapie apparatuur welke vandaag de dag beschikbaar zijn voor de verschillende soorten van huidverzorging. 

Vanwege mijn jarenlange ervaring op het gebied van huidtherapie ben ik er dan ook van overtuigd dat huidverbetering binnen de mogelijkheden ligt door gebruik te maken van microdermabrasie en tripolaire radiofrequentie en ultrasone geluidsgolven voor de duolift.


Voor de meest intensieve, innovatieve en professionele schoonheidsbehandelingen en gezichtsbehandelingen kunt u in de schoonheidssalon Mijn Tijd terecht. Tijdens de huidtherapie en huidverbetering behandeling krijgt u tevens een vrijblijvend advies mee van uw schoonheidsspecialiste voor uw dagelijkse huidverzorging thuis, met de huidverzorgingsproducten welke speciaal geschikt zijn voor uw huidtype.


Schoonheidssalon Mijn Tijd werkt met de producten van Webecos, Novital en Dr Tadlea. U kunt deze producten ook in de schoonheidssalon kopen voor thuisgebruik.

Waarom voor mijn salon kiezen?

Ik werk vanuit een kleine maar gezellige schoonheidssalon, ik doe dit werk vanuit mijn hart en ben erop gericht om u de volledige aandacht te geven die u verdient bij mij in de salon. Het regelmatig volgen van trainingen voor nieuwe behandelingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en beautytrends vind ik dan ook erg belangrijk. In mijn salon werk ik professioneel, hygienisch en met de puurste producten van Webecos, Nouvital en Dr Tadlea.

Klantvriendelijk


Ik ben klantgericht en luister graag naar uw wensen en adviseer de best passende behandeling en producten voor thuis.

Professioneel en Hygiënisch


Ik werk professioneel, hygienisch en met de puurste producten, u bent gegarandeerd van het beste resultaat.

Kwaliteit en scherpe tarieven


Tegen goede prijzen voor het beste resultaat, daarnaast worden sommige behandelingen ook in kuurverband aangeboden.